Könyv(fu)tár

Könyv(fu)tár

Könyv(fu)tár szolgáltatásunk nyári szünetre megy.
A szünet előtti utolsó kiszállítás várható dátuma: 2024. július 24.
A szünet utáni első kiszállítás várható dátuma: 2024. szeptember 4.
Megértésüket köszönjük!

 

A Csorba Győző Könyvtár a koronavírus következtében kialakult veszélyhelyzet alatt elindította Könyv(fu)tár szolgáltatását, amelyet beiratkozott Olvasóink vehetnek igénybe. A szolgáltatás keretében a kölcsönzött dokumentumokat (500 Ft térítési díj ellenében) házhoz szállítjuk Pécs közigazgatási területén belül.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 1. Dokumentumot a Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont, Apáczai Csere János Fiókkönyvtár, Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági TanulóTér, Csipkefa Gyermekkönyvtár, Kertvárosi Fiókkönyvtár, Minerva Fiókkönyvtár, Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár) kölcsönözhető állományából lehet választani. Online katalógus >>>
 2. Egyszerre legfeljebb 5 db dokumentum (könyv, hangoskönyv, kotta, CD, DVD, stb.) kölcsönözhető.
 3. A szolgáltatás keretében kért dokumentumok kölcsönzési határideje: 1 hónap, amely kétszer hosszabbítható (amennyiben nincsen előjegyzés a dokumentumra). Kísérőlevelünk minden esetben tartalmazza a kért dokumentumok kölcsönzési idejének lejáratát.
 4. A határidő lejárta után, rendszerünk automatikusan késedelmi díjat számol fel, melynek összege 20 Ft/dokumentum/nap. Kérjük, figyeljenek a lejárati időre! Hosszabbítás >>>
 5. A beérkezett kérésekre 3 munkanapon belül válaszolunk, és egyeztetjük a házhoz szállítás részleteit.
 6. A könyvek házhoz szállítását heti egy alkalommal, szerdai napokon végezzük (csak Pécs közigazgatási területén belül, 500 Ft térítési díj ellenében.)
 7. A kikölcsönzött dokumentumokat a következő szállításnál visszaküldhetik, vagy leadhatják személyesen a Csorba Győző Könyvtár intézményegységeiben.
 8. A szolgáltatás keretében összesen 20 db dokumentum lehet egyszerre kölcsönzésben.
 9. Otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házi karanténban lévő személyek részére könyvek kiszállítása nem végezhető!
 10. Kollégáink a csomagok összeállítását és szállítását a legnagyobb alapossággal, az egészségügyi szabályokat betartva végzik.

Kérését elküldheti:

 • a honlapunkon elérhető űrlapon >>> keresztül, vagy
 • telefonon, a 72/324-001-es számon, hétköznap 10-16 óráig.

A házhoz szállítási szolgáltatás díja egységesen 500 Ft, melyet kifizethet online >>>, vagy a Könyvtár újranyitásakor a Csorba Győző Könyvtár intézményegységeiben. Kérjük, ügyeljen rá, hogy könyvtári tartozásainak összege ne érje el vagy haladja meg a 2000 Ft-ot, mert ebben az esetben nem tudja igénybe venni a Könyv(fu)tár szolgáltatást!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk kellemesebbé, komfortosabbá teszi Olvasóink mindennapjait.

A szolgáltatás részleteivel kapcsolatban forduljon bizalommal kollégáinkhoz a konyvfutar@csgyk.hu email-címen vagy telefonon, a 72/324-001-es számon, hétköznap 10-16 óráig.

Vigyázzunk egymásra, figyeljünk egymásra!

#csorbagyőzőkönyvtár
#pécsésbaranyatudásközpontja
#könyvfutár
#pecsikulturaliscsatorna