Versfaragók Klubja

Kedves Rímbarátok!  Csorba Győző Könyvtár új kezdeményezése lehetőséget kíván biztosítani azoknak az irodalombarátoknak, akik versélményeiket, saját verseiket szívesen megosztanák másokkal, a versírást ezzel közösségi élménnyé emelve.

Várjuk mindazokat, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal kellemes környezetben beszélgessenek, és megosszák gondolataikat a jelenlévőkkel.

A klub minden érdeklődő számára szabadon látogatható!

További információ:

Időpont: minden hónap harmadik csütörtökje, 15.00–17.00 óra
Helyszín: Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Pécs, Nagy Jenő u. 24.), Hírlapolvasó

----------------------------------------------------------------
Tájékoztatjuk arról, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet. A rendezvényen történő részvétellel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Csorba Győző Könyvtár, mint adatkezelő az esemény dokumentálása és a Könyvtár programjainak népszerűsítése érdekében a résztvevőkről felvételeket készítsen, és azokat esetlegesen honlapján, illetőleg az intézmény és az esemény Facebook oldalán közzé tegye. A Könyvtár részletes adatkezelési irányelveiről a www.csgyk.hu/letoltheto-dokumentumok/ linken tájékozódhat. Amennyiben a személyes adatok kezelésével kapcsolatosan további kérdése merül fel, illetőleg szeretné kérni az Önről készült felvételek törlését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az adatvedelem@csgyk.hu e-mail címen.