Társasjáték kölcsönzés a Körbirodalomban

Társasjáték kölcsönzés a Körbirodalomban

2021. december 1- től új lehetőséggel bővül a gyermekkönyvtári szolgáltatások köre. Már nem csak könyveket és DVD-ket lehet kölcsönözni könyvtárunkból: jelenleg 62 kölcsönözhető és 8 helyben használható társasjáték közül választhatnak beiratkozott olvasóink. A társasjátékok kölcsönzési ideje egy hét, amit kétszer lehet hosszabbítani. Egyszerre egy olvasójegyre 1 db társasjáték kölcsönözhető.

A társasjátékok kölcsönzése és visszavétele kizárólag a Körbirodalom Gyermekkönyvtárban, az ott dolgozók közreműködésével történik, nyitvatartási időben hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között. Kölcsönzéskor és visszavételkor az alkatrészeket közösen ellenőrizzük.

Havonta egy szombaton, előre meghirdetett időpontban, TÁRSASJÁTÉKNAP keretén belül 10 és 18 óra között a Körbirodalom Gyermekkönyvtár Foglalkoztató termében lehetővé tesszük a könyvtárunk gyűjteményében lévő társasjátékok helyben használatát is. A termet egy család vagy baráti társaság 2 órára foglalhatja le, amennyiben előzetesen regisztrálta magát a korbirodalom@csgyk.hu email címen. Ezt a szolgáltatást is csak könyvtári tagsággal rendelkező személyek vehetik igénybe.

További információ:
Telefon: +36 72 501-690 / 28022 mellék
E-mail: korbirodalom@csgyk.hu

Helyszín:
Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtár
Pécs, Universitas utca 2/A
Tudásközpont, 4. emelet

A szolgáltatás elérhető: