Társasjáték kölcsönzés a Körbirodalomban

2021. december 1- től új lehetőséggel bővül a gyermekkönyvtári szolgáltatások köre. Már nem csak könyveket és DVD-ket lehet kölcsönözni könyvtárunkból: jelenleg 62 kölcsönözhető és 8 helyben használható társasjáték közül választhatnak beiratkozott olvasóink . A társasjátékok kölcsönzési ideje egy hét és kétszer lehet hosszabbítani . Egyszerre egy olvasójegyre 1 db társasjáték kölcsönözhető.

A társasjátékok kölcsönzése és visszavétele kizárólag a Körbirodalom Gyermekkönyvtárban, az ott dolgozók közreműködésével történik, nyitvatartási időben hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között. Kölcsönzéskor és visszavételkor az alkatrészeket közösen ellenőrizzük .

Havonta egy szombaton, előre meghirdetett időpontban, TÁRSASJÁTÉKNAP keretén belül 10 és 18 óra között a Körbirodalom Gyermekkönyvtár Foglalkoztató termében lehetővé tesszük a könyvtárunk gyűjteményében lévő társasjátékok helyben használatát is. A termet egy család vagy baráti társaság 2 órára foglalhatja le, amennyiben előzetesen regisztrálta magát a korbirodalom@csgyk.hu email címen. Ezt a szolgáltatást is csak könyvtári tagsággal rendelkező személyek vehetik igénybe.

További információ kérhető: [ mailto:korbirodalom@csgyk.hu | korbirodalom@csgyk.hu ] email címen vagy telefonon 72/501-690 28022 melléken.

Helyszín: Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtár

7621 Pécs, Universitas utca 2/A

Tudásközpont, 4. emelet