Ruhatár és csomagmegőrző

Ruhatár és csomagmegőrző

A Tudásközpontban a ruhatár használata ingyenes. A ruhatárban, illetve a csomagmegőrző szekrényekben romlandó élelmiszerek, nagyobb értékű vagyontárgyak nem helyezhetőek el. A ruhatári biléta elvesztése esetén 1000Ft-os díj fizetése kötelező.

A Tudásközpont könyvtáraiba csak visszazárható palackban tárolt alkoholmentes ital bevihető. Laptop táskát, átlagos méretű kézitáskát, hátizsákot és aktatáskát bevihet a Könyvtárhasználó a Könyvtárba. Az ezeknél nagyobb méretű táskát kérjük, hogy az értékmegőrző szekrényekben vagy a ruhatárban helyezze el.

Csomagmegőrző

A csomagmegőrző szekrényeket 1.000.- (egyezer) Ft kaució ellenében a ruhatárban lehet igényelni.

A szekrényben elhelyezett nagyobb értékű vagyontárgyakért felelősséget nem vállalunk. Kérjük a látogatókat, hogy a szekrényeket minden nap 20.30-ig kiüríteni szíveskedjenek.  A szekrények tartalma 21.00 óra után kiürítésre kerül. A szekrényekben talált tárgyak megőrzésre kerülnek, melyeket jogos tulajdonosa 1000 Ft/nap őrzési díj ellenében veheti át.

1.) A látogatóknak lehetőségük van a csomagmegőrző szekrények bérlésére határozott időre, az alábbi időszakokba 

  • az adott év február 1. napjától az adott év július 30. napjáig; illetve
  • az adott év augusztus 1. napjától a következő év január 31. napjáig.

2.) A bérleti díj 5.000.- (ötezer) Ft + ÁFA / szekrény / időszak.

3.) A látogatók az 1.) pontban meghatározott időszakon belül is dönthetnek úgy, hogy csomagmegőrző szekrényt bérelnek; azonban ez esetben a bérleti szerződés időtartama az 1.) pontban megjelölt időpontig tart, és a bérleti díj – függetlenül attól, hogy a bérleti szerződés rövidebb időtartamra szól – egységesen 5.000.- (ötezer) Ft + ÁFA / szekrény.

4.) A bérleti szerződés megkötésére minden munkanapon 8:00 és 13:00 között van lehetőség; a szerződéskötési szándékot a ruhatárban kell jelezni.

A ruhatár és a csomagmegőrző szekrények használatának rendjéről készült szabályzat»

További információ:
Kiss Ildikó
Telefon: +36 72 501 650 / 28006
Mobil: +36 30 450 82 12

Tudásközpont Kft.