Online versmondó verseny 2020

A Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára az eddig meghirdetett versmondó versenyt online versmondó versenyként hirdeti meg a kialakult helyzetre való tekintettel.

A felhívásra változatlanul általános iskolás gyermekek nevezhetnek szabadon választott, életkoruknak megfelelő verssel. Nevezés a versprodukció videófelvételének elküldésével lehetséges 2020. április 20-ig a korbiangyalai@gmail.com e-mail címre. A feltöltés módja szabadon választott. Kérjük, hogy a videó linkjét is csatolják az emailhez. Természetesen ezeket a felvételeket csak a kijelölt zsűri fogja megtekinteni, a nyilvánosság számára nem lesznek láthatóak. A jelentkezők lehetőség szerint írják meg nevüket, iskolájukat, osztályukat és a vers címét a videó elküldésekor, de ezek az adatok hangozzanak el a felvételen is. Minden jelentkező egy produkcióval nevezhet, amely lehetőleg ne haladja meg a 4 percet.  

A beérkezett felvételeket szakmai zsűri bírálja el. Az értékelés és a díjazás korosztályonként  fog történni, külön választva az alsó és felső tagozatosok produkcióit. Minden versenyzőt emailben értesítünk április 30-ig. Ezt követően tesszük nyilvánossá honlapunkon a helyezettek nevét. 

A versenyre  történő jelentkezéskor a versenyző törvényes képviselőjének hozzájárulását kell adnia ahhoz, hogy a Csorba Győző Könyvtár, mint adatkezelő a beküldött felvételeket  az azonosító adatokkal együtt dokumentálja, majd a Könyvtár programjainak népszerűsítése érdekében a verseny díjazottjainak nevét honlapján, illetőleg az esemény Facebook oldalán közzé tegye. A kitöltött nyilatkozatot az online jelentkezéssel küldje el. Amennyiben a nyilatkozat kinyomtatására nincs módja, a jelen helyzetre tekintettel a kitöltött word formátumot is elfogadjuk.

A beleegyező nyilatkozat itt letölthető!

További tájékoztatás a Könyvtár részletes adatkezelési irányelveiről a https://www.csgyk.hu/adatvedelem linken érhető el. Amennyiben a személyes adatok kezelésével kapcsolatosan további kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az adatvedelem@csgyk.hu e-mail címen.

További részletek a https://gyermekkonyvtarak.csgyk.hu/online-versmondo-verseny-2020/ oldalon elérhetőek.