Könyvkölcsönözők

Könyvkérési lehetőségek könyvtárbuszos települések részére

A Csorba Győző Könyvtár könyvtárbuszai a Magyar Kormány 484/2020. (XI. 10.) rendelete értelmében leállásra kényszerültek. A kialakult helyzet miatt két formában igyekszünk friss olvasnivalóhoz juttatni a buszos települések lakosait.

  • Postázás

A beérkezett kéréseket összekészítjük (max. 5 dokumentum/fő), majd a csomagokat postai úton továbbítjuk a település önkormányzatának címére. A beérkezett csomagokat a kontaktszemély kézbesíti vagy átvehetők a hivatalban. A kéréseket hetente postázzuk.

Az idei évben a kéréseket legkésőbb december 18-ig tudjuk fogadni.

  • Mikrobuszos szolgáltatás

A település polgármestereivel/kontaktszemélyeivel telefonon/e-mailben egyeztetett időpontban ellátogatunk a településre, ahol lehetőség van az előre összekészített dokumentumok átvételére, az elolvasott könyvek leadására illetve korlátozott számban böngészésre is pár doboz könyvből.

A mikrobuszos szolgáltatás dátumait a könyvtárbuszok Facebook oldalán illetve annak Facebook csoportjában tesszük közzé!

A könyvtár a már kikölcsönzött dokumentumok kölcsönzési határidejét automatikusan meghosszabbította. A kölcsönzött dokumentumok visszahozatalának határideje a könyvtárbuszok újraindulását követő 30 nap. A dokumentumok visszavétele a szolgáltatás indulását követően, a könyvtárbuszokban lesz esedékes.
A kéréseket az alábbi oldalakon található elérhetőségeket lehet leadni: