Könyv(fu)tár: olvasóink tették sikeressé

Hosszú hónapok után május 10-én a Csorba Győző Könyvtár intézményegységei megnyílnak az olvasók előtt. Ez azt is jelenti, hogy lezárult egy fejezet a Könyv(fu)tár szolgáltatásunk életében. A tavalyi lezárásokat követően folyamatosan kerestük a megoldást, hogy valamlyen formában biztosítani tudjuk a kölcsönzés lehetőségét olvasóinknak. A munkatársaink által kidolgozott Könyv(fu)tár szolgáltatás kezdetben csak házhoz szállítással működött, majd novembertől bővült a személyes átvételi lehetőséggel. Utóbbi volt a Könyv(fu)tár Pont, amelyet az egyik könyvtárbuszunk biztosított. Most összegzésként nézzük a mögöttünk lévő időszak számait. 

 Az elmúlt év novembere óta:

1.205 beiratkozott olvasója van a Könyv(fu)tár szolgáltatásnak

2.984 alkalommal vették igénybe a szolgáltatást olvasóink 

543 könyvcsomagot szállítottak házhoz futáraink

10.361 darab dokumentumot kölcsönöztek  

12.180 darab dokumentumot vettünk vissza olvasóinktól. 

A szolgáltatás könyvtáraink nyitása után sem áll le teljesen, hiszen a házhoz szállítás lehetősége továbbra is megmarad. Az eddig szerzett tapasztalatokat összegezzük, illetve értékeljük az olvasóink által kitöltött elégedettségi kérdőíveket, amelyek fontos visszajelzések számunkra. 

Bármennyire is furcsán hangzik, de a könyvtárak idén még nem voltak nyitva, így a május 10-i nyitáskor akár boldog új évet is kívánhatnánk! Helyette inkább egészséget és sok olvasnivalót kívánunk az év hátralevő részére, illetve azt, hogy minél többször találkozzunk olvasóinkkal!