Januári kvízeink

A Csorba Győző Könyvtár minden hónapban kvízjátékra hívja Olvasóit, mellyel nemcsak a tudásukat tehetik próbára, de fantasztikus könyveket is nyerhetnek. Kitöltötték már a januárit?

Irodalmi kvíz

13+1 kérdéses Irodalmi kvízünk minden hónapban egy-egy magyar szerző életművét mutatja be. Nyomtatott formában keresse a Tudásközpont 1. emeletén, vagy töltse ki online.

Irodalmi kvíz - Január - Bauer Barbara

„Ha valaha az életben bánat gyötör, végy a kezedbe egy könyvet és hagyd, hogy a sorok világa elrepítsen valahová máshová. Messze a bánattól. És hidd el, mire visszatérsz, egészen más színben látsz majd mindent.”

A kvíz beküldési határideje: 2023.01.31.
A helyes megfejtők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Köszönjük Bauer Barbarának, hogy kérdéseivel hozzájárult januári irodalmi kvízünkhöz. Reméljük, olvasóinknak is izgalmas ez a forma, amikor a szerző maga is megfogalmaz kvíz-kérdéseket életművéről. Megtisztelő, hogy Bauer Barbara is csatlakozott játékunkhoz!

10+1: Idővonal kvíz

10+1 kérdésből álló Idővonal kvízünk történelmi időutazásra hívja játékos kedvű Olvasóinkat januártól októberig! Nyomtatott formában keresse fiókkönyvtárainkban, vagy töltse ki online. 

10+1: Idővonal kvíz - Január

A kvíz beküldési határideje: 2023.01.31. A legtöbb helyes megfejtést beküldők között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Rejtvényes irodalom

Rejtvényes irodalom játékunk a keresztrejtvények kedvelőinek készül. A következő feladvány februárban jön!

A játékhoz jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!