Fontos olvasói információk

A vírushelyzet kapcsán elrendelt zárvatartás ideje alatt (2020. november 11. - 2021. február 1.) lejáró olvasójegyeket és kölcsönzéseket egységesen meghosszabbítottuk összesen 90 nappal. Ha kölcsönzései 2020. november 11. előtt már lejártak és még nem élt a hosszabbítás lehetőségével, akkor ezt megteheti online az olvasói fiókján keresztül.
Ügyeleti időben (hétköznapokon 08:00 - 16:00 között) chat szolgáltatásunkon és telefonon is kérhet hosszabbítást.

Könyvtárunk a zárvatartás idejére késedelmi díjat nem számít fel. Abban az esetben, ha Önnek korábban keletkezett késedelme, lehetősége van az online díjfizetésre. A kikölcsönzött példányok állapotát itt ellenőrizheti, illetve rendezheti kölcsönzéseit online az olvasói fiókján keresztül.

A tartozások befizetésének menetéről itt olvashat bővebben. Amennyiben további kérdéseik merülnének fel, várjuk leveleiket az info@csgyk.hu címre.

A könyvtár újraindítja és kibővíti "Könyv(fu)tár" szolgáltatását, a korábbinál több átvételi lehetőséget biztosítva használóinak, valamint 2020. november 25-től lehetőséget biztosít a zárás előtt a Csorba Győző Könyvtár és fiókkönyvtári hálózatából (Tudásközpont, Apáczai Csere János Fiókkönyvtár, Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági TanulóTér, Csipkefa Gyermekkönyvtár, Kertvárosi Fiókkönyvtár, Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár) kikölcsönzött dokumentumok visszavételére, a Tudásközpont parkolójában kialakított Könyv(fu)tár Ponton.

A Könyv(fu)tár Pont (Pécs, Universitas u. 2/A) nyitvatartási ideje:
Hétfő, Szerda, Péntek: 9:00–13:00
Kedd, Csütörtök: 14:00–18:00

A szolgáltatásokról bővebb információt találhat a www.csgyk.hu oldalon vagy a www.facebook.com/baralib Facebook oldalon, vagy érdeklődhet a 72/501-690/28025-ös számon, hétköznap 9-15 óráig.

Köszönjük, türelmüket és megértésüket. Vigyázzunk egymásra, figyeljünk egymásra!

#csorbagyőzőkönyvtár
#pécsésbaranyatudásközpontja
#könyvfutár
#pecsikulturaliscsatorna

Frissítve: 2020.12.10.