Caroline Kepnes: Elrejtett testek

CAROLINE KEPNES: Elrejtett testek

CAROLINE KEPNES: Elrejtett testek

A könyv tartalmáról: Joe Goldberg megszállottan keresi a szerelmet, és ezért szó szerint mindenre hajlandó. Nemrég úgy vélte, megtalálta élete párját, ám hiába távolított el minden zavaró tényezőt az útjukból, Beck végül nem értette meg, így a lány a többi elrejtett testhez került.
Joe most Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját. Hollywoodban kényelmesen elvegyül a hasonszőrű fiatal pályakezdők között, ám az elrejtett testekkel az a baj, hogy olykor elő-előbukkannak, mint sötét gondolatok, és most azzal fenyegetik Joe-t, hogy elpusztítják szíve vágyát: a végre megtalált igaz szerelmet. Nem akar ártani új szerelmének - örökké vele akar lenni. De ha a lány valaha is rájön, hogy mit tett, lehet, hogy nem marad más választása... (Forrás: Lira.hu)

A könyv elérhető könyvtárunkban: 2019-es kiadás 

 

A könyvből készült film: a Te második évadját, melynek alapjául Kepnes következő novellája, a Hidden Bodies szolgál. 2018. december 3-án bejelentették, hogy a sorozat saját gyártású Netflix-tartalom lett.  2020. januárjában a Netflix berendelte a sorozat harmadik évadját, amely várhatóan 2021-ben fog megjelenni. (Forrás: Wikipedia)

A film előzetese: https://youtu.be/iitRtMLFuAs
A film adatlapja és elérhetősége: https://www.netflix.com/hu/title/80211991

2020.12.08. kedd