ÚJ IDŐPONT: Online illúziók - offline valóság - Tari Annamária előadása október 8-án

Az elmaradt március 24-i előadás pótlása, melynek új időpontja: 2020. október 8. 18.00. A korábban elmaradt előadásra vásárolt jegyek az októberi előadásra is érvényesek.

Influenszerek és youtuberek, szuper életérzések, fantasztikus utazások, fancy ruhák, menő trendek. Több millió követő az Instagramon, tizenöt millió feliratkozó a YouTube-on. A gyors és könnyű meggazdagodás vonzó ígérete. És ki ne akarna hinni ebben? De az átlagos kamasz és tinédzser mosolygó szelfijei mögött ott lehetnek a depresszív érzések. Mindenkiben ott van a fantasztikus élet utáni vágy, és az online térben kéznyújtásnyira látszik az elérése. Az addiktív közösségi média és a realitás párharca kemény menet. Mára a legfontosabb kérdéssé az vált, hogyan maradhatnak konstruktív érzelmi kapcsolatban a felnőttek a digitális generációk kisebb és nagyobb tagjaival?

A belépőjegy ára: 1500Ft/fő

  • Csak készpénzes fizetés lehetséges.
  • Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Jegyek július 6-tól vásárolhatóak a Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont) regisztrációs pultjában (Universitas u. 2/A) 10.00-18.00 óráig,
illetve könyvtárunk fiókkönyvtáraiban a könyvtárak nyitvatartási idejében:

  • Apáczai Csere János Fiókkönyvtár (Apáczai körtér 1/D)
  • Belvárosi Fiókkönyvtár (Király u. 9.)
  • Csipkefa Gyermekkönyvtár (Bajcsy-Zsilinszky u.10.)
  • Kertvárosi Fiókkönyvtár (Honvéd tér 1.)
  • Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.)

Jegyet visszaváltani nem áll módunkban (kivéve abban az esetben, ha a rendezvény elmarad, vagy annak helyszíne/dátuma/programja megváltozik).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEGYVISSZAVÁLTÁSI LEHETŐSÉG a március 24-i előadás kapcsán :

A koronavírus miatt elmaradt előadásra megvásárolt jegyeket július 10-ig lehet visszaváltani nyugtával együtt a Tudásközpont 4. emeletén, a Csorba Győző Könyvtár gazdasági irodájában hétköznapokon 8.00-16.00 óráig. A gazdasági irodába kísérettel lehet feljutni. Szándékát kérjük jelezze a bejáratnál található Informácós pultban.

További információ:
rendezveny@csgyk.hu
Gazdasági iroda: 0672 501-690/28100 | Szervezés: 0672 501-690/28099