Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági Tanulótér

Győzd le a kilenc királyt!

Kedves Olvasóink!

A koronavírus miatt a program egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Megértésüket köszönjük!

Kvízcsata pécsi 7-8. osztályosoknak és középiskolásoknak

A kvíz és QR-kód játék az Internet Fiestán indul, a pécsi 7-8. osztályosok, valamint a középiskolás csapatok – előzetes jelentkezés alapján - megismerkedhetnek a Király utca 9-es szám alatt álló épületegyüttes történetével, s részt vehetnek a játékban is.

A három játékalkalom remek lehetőséget kínál a pécsi diákok számára saját városuk helytörténetének megismerésére, valamint ismereteik játékos fejlesztésére. A program csapatban játszva közösségi élményt is nyújt egy egész osztály vagy több csoport számára. A kb. 45 perces foglalkozás során épületbejáráson vehetnek részt az épületcsoport múltjával kapcsolatban. A bemutató során hallhatnak a Hamerli családról, megismerhetik a Pécsi Városi Könyvtár rövid történetét, megnézhetik a Várkonyi Nándor Emlékszobát, s azt is megtudhatják, hogy ma milyen civil szervezetek működnek a házban.

A játékra 2-5 fős csapatok jelentkezését várjuk a belvarosi.fiokkonyvtar@csgyk.hu email címen.
Alkalmanként 5 csapat indulhat a versenyben. Egy iskola több csapattal regisztrálhat, azonban az Internet Fiesta alatt csak egyszer töltheti ki a kvízt.
A játékban való részvételhez okostelefon szükséges.

1. játék: 2020. március 19. – 14.30 óra
2. játék: 2020. március 24. – 14.30 óra
3. játék: 2020. március 26. – 14.30 óra

Jelentkezési határidő: 2020. március 16.

A játék után a nyertes csapat húzhat a zsákbamacska ajándékból, s valamennyi résztvevő Retro könyvvásár bónt kap, amelyet a Retro könyvvásár nyitvatartása alatt válthatnak majd be.

További információ:
Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági TanulóTér | +36 72 525 769
csgyk.hu
hetedhethatar.hu

Oldalak

Feliratkozás RSS - Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági Tanulótér csatornájára