Országos Könyvtári Napok 2018

A Csorba Győző Könyvtár idén is csatlakozik az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatához. Ebben az évben a rendezvénysorozat három jelentős eseményhez kapcsolódik: 2018 Magyarországon a Családok éve, az Európai Bizottság javaslatára 2018. a kulturális örökség éve, továbbá idén 25 éves a Nemzeti Kulturális Alap. 

2018-ban a Könyvtárak – közös tudás – közösségi hozzáférés programsorozat ezúttal is minden korosztályra kiterjed. A hét tematikájának kialakításánál az egyes korosztályok életkori sajátosságai mellett a legaktuálisabb, sokak életére kiható témakörökre is koncentráltunk. Intézményünk változatos programokkal várja az érdeklődőket Pécsett és megyeszerte. Könyvtári szolgáltató helyeink több közösségi programmal csatlakoznak a programsorozathoz.

Országos Könyvtári Napok 2018

– Klikk a nagyobb mérethez! –

A Csorba Győző Könyvtár 2018-ban pár nappal korábban indítja programsorozatát, ennek keretében, szeptember 27-én érkezik hozzánk új könyvével Szvoren Edina. Néhány név a kiemelt események közül az ünnepi hét további napjain: október 1-jén Kemény Dénes érkezik a Tudásközpontba, október 3-án Rendhagyó irodalomórával várjuk az érdeklődőket, a tanáraink Darvasi László és Nyáry Krisztián lesznek. Csütörtökön Hábetler András és a PTE Művészeti Karának hallgatói várják a komolyzene rajongóit, pénteken pedig a labdarúgás szerelmesei vehetnek részt egy beszélgetésen, amelyre Hegyi Iván szakíró érkezik hozzánk. A mozgalmas hét záróeseménye október 7-én az 50 éves Kertvárosi Fiókkönyvtár ünnepsége lesz.

A részletes programokról a weboldalunkon (www.csgyk.hu) és a facebook oldalunkon is tájékozódhatnak. Az információkat folyamatosan töltjük fel.

Várjuk kedves Olvasóinkat az Országos Könyvtári Napokon Pécsett és Baranyában is!


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc