Hallgass könyvet!

Kevesen tudják, hogy a Csorba Győző Könyvtár állományából több mint 600 hangoskönyv is kölcsönözhető. Ennek nagy jelentősége van a vakok és gyengénlátók életminőségének javításában, emellett a népszerű színészek által felolvasott művek mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújthatnak. Olvasóink elmondása alapján a hangoskönyvet szívesen „olvassák” utazás, házimunka végzése közben, de akár relaxációs célból is. Hangoskönyveink között megtalálhatók a magyar és világirodalom klasszikus darabjai, regények, drámák, versek, mesék, ismeretterjesztő művek magyarul és több idegen nyelven is.

Hallgass könyvet!

– Klikk a nagyobb mérethez! –

 Felmerült az igény, hogy több szempont szerint, könnyedén kereshetővé tegyük ezt a gyűjteményt. Az országban egyedülállóan egy innovatív megoldást indítottunk útjára a Monguz Kft. segítségével. 2016. március 1-jétől a Tudásközpont 1. emeletén egy érintőképernyős terminál segíti az Olvasókat a megfelelő hangoskönyv kiválasztásában.

Tervezésekor könnyen kezelhető, jól átlátható felület létrehozására törekedtünk. Minden hangoskönyvről szöveges ajánlót olvashatnak, és feltüntetjük, hogy van-e kölcsönözhető példány a keresett műből. A terminál segítségével böngészhetünk témakörök szerint, emellett lehetőség van rövid részlet meghallgatására is. Rákereshetünk a legfrissebb vagy legtöbbet kölcsönzött CD-kre, megtalálhatjuk, hogy mely művek azok, amelyeket népszerű színészek vagy a szerző maga olvas fel. Ha szeretnének többet megtudni az új szolgáltatásról, látogassanak el a könyvtárba!

kezdokep top20 baberligetkonyv
klasszikus idnyelv

Kapcsolódó cikk: Mindenkinek van hangja


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc