Könyvtári minőségfejlesztés a gyakorlatban

Könyvtári minőségfejlesztés a gyakorlatban címmel rendeztünk október 11-én szakmai napot Baranya megye nyilvános könyvtárainak. A rendezvényen vendégeink voltak a Mezőkovácsházi Városi Könyvtár munkatársai is.

Október 11-én Baranya nyilvános könyvtárainak kollégái gyűltek össze egy szakmai napra Pécsett, melynek céljai a könyvtári minőségfejlesztés alapdokumentumainak megismerése és szakmai konzultáció biztosítása voltak. A programra elfogadta meghívásunkat Albertus László, a Mezőkovácsházi Városi Könyvtár vezetője, aki intézménye kollégáit is magával hozta. A könyvtárvezető a 2015-ben elnyert Minősített Könyvtári címről és az elismerés elnyeréséig vezető útról beszélt előadásában.

Könyvtári minőségfejlesztés a gyakorlatban

– Klikk a nagyobb mérethez! –

Őt követték a Csorba Győző Könyvtár munkatársai, akik azokról a kötelező dokumentumokról beszéltek, amelyeket megyénk, 3-5 fős nyilvános könyvtárainak is fejleszteni kell, ha a jövőben elindulnak a majd a Minősített Könyvtár címért.
A szakmai napon továbbá Pap Dávid Zoltán osztályvezető bemutatta a Csorba Győző Könyvtár digitalizálási tevékenységét. A programot egy rövid konzultáció zárta.


© 2011-2017 Csorba Győző Könyvtár Creative Commons Licenc